Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė vnt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Majonezas 1 šaukštelis
Alyvuogės pagal skonį
Porcijos: 4
Labai lengvas ir be galo skanus užkandis.

Gaminimo eiga

Baklažaną supjaustyti plonomis (1-2 mm) juostomis išilgai, man pagelbėjo elektrinė pjaustyklė.

Jas pasūdyti ir atidėti keletai minučių.
Likusias smulkesnes baklažano dalis apkepti kartu su svogūnu aliejuje, sumaišyti su susmulkinta mėsa, įspausti česnako, įdėti šaukštelį neriebaus majonezo, druskos, pipirų. Viską gerai išmaišyti, paragauti, ar ko netrūksta.

Baklažano juosteles apkepti aliejumi tik pateptoje grilinėje keptuvėje (galima ir paprastoje), kad suminkštėtų ir lengvai apskrustų.
Galiausiai į juosteles įvyniojame įdaro, persmeigiame smeigtuku, puošiame pagal fantaziją, bet alyvuogės ir pomidoras čia puikiai dera!

Dėkojame skaitytojai Kristinai už receptą!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai