Gaminimo eiga

1. Baklažanus supjaustykite gana plonomis ir ilgomis riekelėmis.

2. Sudėkite jas ant skardos, užtiestos kepimo popieriumi.

3. Pabarstykite druska, Viduržemio žolelių mišiniu ir dėkite kepti 20 minučių į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

4. Kol kepa paruoškite įdarą.

5. Rikotos sūrį sumaišykite su kiaušiniu, druska, tarkuotu fermentiniu sūriu, parmezano sūriu.

6. Išimkite iš orkaitės baklažanus ir leiskite pravėsti.

7. Ant baklažanų riekelių dėkite įdaro ir susukite.

8. Baklažanų suktinukus sudėkite į keramikinį ar stiklinį kepimo indą.

9. Ant kiekvieno suktinuko užpilkite po šaukštą smulkintų konservuotų pomidorų ir užbarstykite po žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio.

10. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai