Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Špinatai 1 sauja
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 3 skiltelės
Parmezano sūris 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Konservuotus avinžirnius nusunkite ir sutrinkite.

Baklažanus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais ir išspaustais česnakais apie 5 minutes. Suberkite špinatus ir apkepkite dar 1-2 minutes.

Baklažanus sumaišykite su avinžirniais.

Įberkite miltų, muskato, tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Formuokite kotletus ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais