Ingredientai

Baklažanai 3 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Česnakai 5 skiltelės
Kiaulienos faršas 200 g
Pomidorų padažas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Sviestas 50 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Nuluptus baklažanus supjaustykite griežinėliais ir apibarstykite druska. Plaukite kelias minutes, nupilkite skystį ir nusausinkite.

Baklažanus apkepkite aliejuje.

Smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, faršą, pomidorų padažą 10 minučių apkepkite svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

Į kepimo indą sluoksniuokite baklažanus ir faršą. Viršų apiberkite maltais džiūvėsiais ir užtarkuokite šalto sviesto.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla