Ingredientai

Baklažanai 2 vnt.
Česnakinė druska pagal skonį
Vištienos filė 200 g
Pomidorai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 šaukštelis
Fermentinis sūris 50 g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska, pipirais čiobreliais ir sumaišykite su smulkintais pomidorais be odelių (galite naudoti ir konservuotus pomidorus, nereiks nulupti odelių).

Baklažanus įpjaukite kas centimetrą (padarykite savotiškas vėduokles).

Vidų įtrinkite česnakine druska.

Baklažanus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos taip, kad galėtumėte išplėsti į šonus. Į tarpus sudėkite vištienos ir pomidorų mišinį. Baklažanus per vidurį ir galus persmeikite-susekite ilgais mediniais pagaliukais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas