Ingredientai

morkų 2 vnt.
svogūnų 2 vnt.
brokolio žiedynų 2 vnt.
česnako 2 skiltelės
aitriųjų paprikų 2 vnt.
tradicinių koldūnų su jautiena 300 g
saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus 2 v. š.
žaliojo kario miltelių 2 v. š.
vištienos sultinio 500 ml
kokosų pieno 300 ml
svogūnų laiškų keletas
kalendrų 1 sauja
žaliosios citrinos skiltelės 1 vnt.
Porcijos: 2
Kai lauke šlapia ir žvarbu, Alfas kviečia pasigaminti sriubą, kuri ne tik sušildys, bet ir leis lengvai nukeliauti į saulėtąjį Tailandą.

Gaminimo eiga

1. Morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūnus – smulkiais kubeliais, brokolius – į keturias dalis, česnaką ir aitriąsias paprikas susmulkinkite.

2. Įkaitintoje keptuvėje tradicinius koldūnus kartu su daržovėmis apkepkite su saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejumi, kol apskrus. Sudėkite aitriąsias paprikas, žaliojo kario miltelius, viską išmaišykite.

3. Supilkite sultinį, užvirus sumažinkite kaitrą ir supilkite kokosų pieną, pavirkite dar apie 5 minutes.

4. Patiekite su kapotais svogūnų laiškais, šiek tiek kalendros, aitriosios paprikos ir žaliosios citrinos skiltele.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai