Ingredientai

morkos 0.5 vnt.
svogūno 1 vnt.
saliero 1 vnt.
aitriosios paprikos 1 vnt.
poro 0.5 vnt.
pievagrybio 1 vnt.
paprikos 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
kario prieskonių žiupsnelis
sultinio 2 stiklinės
kokosų pieno 300 ml
ryžių makaronų 80 g
špinatų lapų 1 sauja
kalendros 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Morką supjaustykite įstrižais griežinėliais, svogūną, salierą, aitriąją papriką, porą ir pievagrybį – griežinėliais, paprikas supjaustykite juostelėmis.

2. Puode su įkaitintu aliejumi pakepkite aitriąją papriką, morką, svogūną ir salierą. Tada dėkite pjaustytą pievagrybį, papriką ir viską išmaišykite. Berkite prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Į puodą supilkite sultinį ir kokosų pieną, išmaišykite. Sudėkite makaronus. Sriubai užvirus sudėkite špinatus ir porus, išmaišykite. Palaukite, kol sriuba vėl užvirs.

3. Patiekite su skiltele žaliosios citrinos ir šakele kalendros.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai