Ingredientai
Avokadai
3
vnt.
Jogurtas
2
indeliai
Citrinų sultys
6
šaukštai
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Žemės riešutų aliejus
šaukštelis
Tabasko padažas
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dviejų avokadų minkštimą sutrinkite trintuvu su citrinos sultimis, druska, pipirais. Supilkite jogurtą, padažą, alyvuogių aliejų, dar kartą išplakite. Gautą masę supilkite į dubenį, uždenkite plėvele ir 2 val. pastatykite į šaldytuvą.
Prieš patiekdami sriubą, trečio avokado minkštimą supjaustykite griežinėliais, juos apšlakstykite citrinos sultimis. Išpilstykite sriubą į dubenėlius, papuoškite avokado griežinėliais, įlašinkite po kelis lašus žemės riešutų aliejaus.
Atsiliepimai