Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Dubenėlyje sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, cukrų ir mažus margarino gabaliukus.

Maišydami pilkite vandenį, kol masė bus vientisa ir neskysta.

Tešlą dėkite į margarinu išteptą mažą kepimo formą ir rankomis apipauskite.

Obuolius stambiai sutarkuokite, sudėkite ant tešlos.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pridėkite cukraus ir avižinių dribsnių, maišydami porą minučių pakaitinkite.

Masę sudėkite ant sutarkuotų obuolių.

Formą uždenkite folija ir kepkite 225 °C temperatūros orkaitėje 25–30 minučių.

Praėjus pusei kepimo laiko foliją nuimkite.

Desertą patiekite karštą arba atvėsintą.

Pastovėjęs dieną jis būna dar skanesnis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai