Gaminimo eiga

1. Paruoškite keksiukų kepimo formą, lengvai patepkite arba papurkškite formelių vidų riebalais. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.

2. Viename dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, cinamoną, muskatą, kepimo miltelius ir druską.

3. Į kitą dubenį įmuškite 2 arba 3 kiaušinius, juos išplakite su klevų sirupu, sutrintais bananais ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės.

4. Palengva įplakite pieną ir kokosų aliejų.

5. Supilkite skystąją masę į sausuosius ingredientus. Viską gerai išmaišykite.

6. Sutrupinkite šokoladą mažais gabaliukais ir suberkite į masę, viską tolygiai išmaišykite.

7. Gautą masę šaukštu sukrėskite į kepimo formeles. Tešlos kauburėlius lengvai spustelėkite šaukštu, kad avižiniai dribsniai panirtų į skystį.

8. Kepkite apie 30 min., iki kol keksiukų viršus lengvai paruduos.

9. Leiskite atvėsti. Patiekite pagardinę šlakeliu klevų sirupo.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis