Gaminimo eiga

1. Paruoškite keksiukų kepimo formą, lengvai patepkite arba papurkškite formelių vidų riebalais. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.

2. Viename dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, cinamoną, muskatą, kepimo miltelius ir druską.

3. Į kitą dubenį įmuškite 2 arba 3 kiaušinius, juos išplakite su klevų sirupu, sutrintais bananais ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės.

4. Palengva įplakite pieną ir kokosų aliejų.

5. Supilkite skystąją masę į sausuosius ingredientus. Viską gerai išmaišykite.

6. Sutrupinkite šokoladą mažais gabaliukais ir suberkite į masę, viską tolygiai išmaišykite.

7. Gautą masę šaukštu sukrėskite į kepimo formeles. Tešlos kauburėlius lengvai spustelėkite šaukštu, kad avižiniai dribsniai panirtų į skystį.

8. Kepkite apie 30 min., iki kol keksiukų viršus lengvai paruduos.

9. Leiskite atvėsti. Patiekite pagardinę šlakeliu klevų sirupo.

Skanaus!