Ingredientai

Paprikos 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Porai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Avinžirnius iš vakaro užmerkti ir palikti mirkti per naktį. Tada apie 40 minučių virti.

Keptuvėje ant aliejaus pakepinti supjaustytą svogūną, papriką, morką, porą, vėliau suberti prieskonius, smulkintą česnaką, įpilti šiek tiek vandens ir patroškinti. Sudėti pjaustytą pomidorą (arba kečupą), vėl patroškinti.

Kitame puode 10-15 min pavirti sojos kubelius, paskui juos nusunkti ir sudėti į keptuvę su daržovėmis. Suberti ten pat išvirtus avinžirnius ir viską dar patroškinti apie 10 min.

Dėkojame Vilijai už receptą!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena