Ingredientai
avinžirnių miltų
160
g
ryžių miltų
10
g
augalinio pieno
200
g
aliejaus
40
g
citrinų sulčių
1
a. š.
sodos
0.5
a. š.
druskos
0.5
a. š.
maltos ciberžolės
0.5
a. š.
malto kumino
0.5
a. š.
pomidoras
1
vnt.
krapų
pagal skonį
svogūno laiškų
pagal skonį
Tobuli užkandiniai keksiukai. Pagaminkite juos prie sriubos ar salotų. Pasiimkite su savimi į įškylą.
Gaminimo eiga
1. Į dubenį beriame visus sausus ingredientus (avinžirnių ir ryžių miltus, sodą bei prieskonius) ir gerai permaišome.
2. Kitame dubenyje permaišome visus skystus ingredientus.
3. Smulkiai supjaustome žalumynus. Pomidorą supjaustome kubeliais.
Sujungiame visus tešlos ingredientus.
4. Tešlą dedame į keksiukų formeles ir kepame, iki 180 laipsnių, įkaitintoje orkaitėje 25 min.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas receptas.
Atsiliepimai