Gaminimo eiga

Trynius ištrinkite su cukrumi. Įveskite maskarponę ir suberkite avietes. Atsargiai išmaišykite. Sultis sumaišykite su likeriu.
Sausainius mirkykite sultyse ir sluoksniuokite su paruoštu kremu į mėgstamus indelius.

Viršų apsijokite kakava ir užbarstykite šv. uogomis.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai