Gaminimo eiga

Nuskuskite morkas ir pavirkite pasūdytame vandenyje, kad būtų
apykietės. Nuvalykite šoninę su šonkauliais ir supjaustykite į keturis gabalus.

Apibarstykite aštriais mėsos prieskoniais bei druska ir pusvalandį
pamarinuokite. Apkepkite mėsą keptuvėje ir paskui kepkite iki
180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 minučių, atsižvelgdami į tai, kokio storio mėsa ir kiek ją norite iškepti.

Apskrudinkite išvirtas morkas toje pačioje keptuvėje, sudėkite prie mėsos ir kepkite 10 minučių. Vėliau apibarstykite rozmarinais bei čiobreliais ir truputį pakaitinkite. Įpilkite vandens ir pakaitinkite padažą. Jei norite – įberkite druskos. Mėsą patiekite po 5-7 min.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas