Ingredientai

Čiobreliai 1 šaukštelis
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Morkos 4 vnt.
Akmens druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Nuskuskite morkas ir pavirkite pasūdytame vandenyje, kad taptų vidutiniškai traškios.

2. Nuvalykite odelę nuo nugarinės ir supjaustykite nugarinę į keturis gabaliukus.

3. Apibarstykite gabaliukus skrudintų česnakų ir pipirų mišiniu bei druska ir palikite pusvalandį marinuotis.

4. Paskui apkepkite mėsos gabaliukus įkaitintoje keptuvėje ir sudėkite į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę.

5. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, priklausomai nuo gabaliukų storio ir norimo iškepimo laipsnio.

6 Toje pačioje keptuvėje apskrudinkite virtas morkas, sudėkite jas prie mėsos gabaliukų ir palikite maždaug 10 minučių, kad įgautų reikiamą skonį.

7. Iškepta mėsa turėtų prieš patiekiant pastovėti, kad įgautų daugiau skonio.

8. Suberkite į keptuvę rozmarinus bei čiobrelius ir šiek tiek pakaitinkite.

9. Įpilkite vandens ir pakaitinkite gautą padažą. Jei reikia, įberkite druskos ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai