Gaminimo eiga

Pasigaminkite padažą: pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Su 2 valgomaisiais šaukštais sviesto juos maždaug 2 minutes patroškinkite, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais, sudėkite smulkiai supjaustytą baziliką.

Avienos faršą pagardinkite kuminu. Pasigaminkite kukulius: sumaišykite faršą, vieną kiaušinį ir raudonėlius. Apkepkite susmulkintus svogūnus ir taip pat sudėkite į faršą. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais, vėl išmaišykite. Suformuokite 12 rutuliukų.

Sausoje keptuvėje paskrudinkite kedrines pinijas. Kiekvieno kukulio viduje padarykite duobelę ir į ją įdėkite šiek tiek riešutų. Antrą kiaušinį išplakite, jame apvoliokite kukuliuku. Tada kukuliukus apvoliokite džiūvėsėliuose.

Kukuliukus kelias minutes apkepkite gerai įkaitintame aliejuje. Tada perdėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite pomidorų padažu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai