Ingredientai

Avienos faršas 400 g
Santa Maria graikiškų maltos mėsos prieskonių mišinys 3 šaukštai
Agurkai 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Santa Maria česnakinis marinatas 1 šaukštas
Krapai 5 šaukštai
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite faršą su prieskoniais. Palikite pastovėti šaltoje vietoje apie 1 val.

Nulupkite agurką ir supjaustykite išilgai 2 cm storio juostelėmis.

Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite kartu su agurkais, česnakiniu marinatu, aliejumi ir krapais.

Pabarstykite druska ir pipirais.

Suformuokite kotletus ir apkepkite kepsninėje ant vidutinio dydžio ugnies iš abiejų pusių po 2,5 min.

Ypač skanu, kai kotletų viduje lieka pusžalė mėsa.

Patiekite su agurkų ir svogūnų salotomis bei Santa Maria Kentucky Whisky amerikietišku lauko kepsnių padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla