Ingredientai

Jogurtas 200 ml
Druska 0.5 šaukšto
Kmynai 1 šaukštelis
Garstyčios 2 šaukštai
Pipirai 0.2 šaukštelio
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.

Gaminimo eiga

Avieną susipjaustykite norimo dydžio kepsneliais.

Iš visų likusių produktų padarykite marinatą .

Aptepkite mėsą iš abiejų pusių, dėkite į indą, supilkite likusį marinatą , uždenkite ir dėkite parai į šaldytuvą. (Kelis kartus kepsnelius reiktų apversi.)

Avienos kepsniukus dėkite ant kepimo folijos atskirų lakštų, uždėkite gabalėlį sviesto, suvyniokite ir kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Jei norite labiau apskrudusiu, kepsnelius šiek tiek atidenkite ir kepkite dar 10 minučių.

Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai