Gaminimo eiga

Į dubenį sluoksniais dėkite avietes, cukrų uogienėms bei vanilinį cukrų ir palikite stovėti per naktį.

Atsargiai supilkite uogų mišinį į platų puodą ir nemaišydami pavirinkite 3-5 minutes.

Nugriebkite putas. Supilstykite į šiltus, sterilius stiklainius.

Sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai