Ingredientai

Cukrus 100 g
Už receptą dėkojame skaitytojai Eglei.

Gaminimo eiga

Nuplautas avietes apdžiovinkite, užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies vis pamaišant ir nusamstant putas.

Virkite apie 20 minučių, tada džemą išpilstykite į paruoštus stiklainius.

Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai