Ingredientai

Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Miltai 225 g
Druska žiupsnelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Pienas 1 šaukštas
Aviečių džemas 4 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Išklokite dvi skardas kepimo popieriumi.

2. Spurgoms paruošti plakite sviestą, cukrų ir vanilę apie 4 minutes, kol masė taps labai puri ir lengva.

3. Suberkite kvietinius ir kukurūzų miltus, druską, viską kruopščiai išmaišykite, o tada masę šaukštu sukrėskite į konditerinį maišelį.

4. Išspauskite apie 28 vainiko formos tuščiavidurius žiedus, vėsinkite šaldytuve 20 minučių.

5. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

6. Ištraukite skardas iš šaldytuvo ir kepkite vainikus 12-15 minučių, kol pagels.

7. Skardas ištraukite ir palikite, kol atvės, tada vainikus apverskite.

8. Paruoškite kremą iš sviesto, vanilės ir cukraus pudros.

9. Visus šiuos ingredientus maišykite, ko masė pabals, tada supilkite pieną ir dar kartą kruopščiai viską išmaišykite.

10. Šaukštu masę sukrėskite į konditerinį maišą.

11. Šia mase padenkite pusę vainikų.

12. Likusią žiedų pusę ištepkite aviečių džemu, o tada sujunkite abi vainiko puses.

13. Galutinį rezultatą pabarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai