Ingredientai

Sviestas 250 g
Cukraus pudra 60 g
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Miltai 225 g
Kukurūzų miltai 75 g
Druska žiupsnelis
Sviestas 125 g
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Cukraus pudra 200 g
Pienas 1 šaukštas
Aviečių džemas 4 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Išklokite dvi skardas kepimo popieriumi.

Spurgoms paruošti plakite sviestą, cukrų ir vanilę apie 4 minutes, kol masė taps labai puri ir lengva.

Suberkite kvietinius ir kukurūzų miltus, druską, viską kruopščiai išmaišykite, o tada masę šaukštu sukrėskite į konditerinį maišelį.

Išspauskite apie 28 vainiko formos tuščiavidurius žiedus, vėsinkite šaldytuve 20 minučių.

Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

Ištraukite skardas iš šaldytuvo ir kepkite vainikus 12-15 minučių, kol pagels.

Skardas ištraukite ir palikite, kol atvės, tada vainikus apverskite.

Paruoškite kremą iš sviesto, vanilės ir cukraus pudros.

Visus šiuos ingredientus maišykite, ko masė pabals, tada supilkite pieną ir dar kartą kruopščiai viską išmaišykite.

Šaukštu masę sukrėskite į konditerinį maišą.

Šia mase padenkite pusę vainikų.

Likusią žiedų pusę ištepkite aviečių džemu, o tada sujunkite abi vainiko puses.

Galutinį rezultatą pabarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla