Ingredientai

Rūgpienis 0.5 puodelio
Jogurtas 1 šaukštas
Sviestas 50 vnt.
Miltai 3 puodeliai
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Bulvės 800 g
Druska pagal skonį
Grietinė 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite su lupenomis, dar karštas nuskuskite, sutrinkite su prieskoniais ir grietine.

Suberkite tarkuotą arba smulkiai pjaustytą sūrį ir išmaišykite.

Sumaišykite tešlai skirtus produktus ir gerai išminkykite.

Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai