Ingredientai

Vištienos faršas 500 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Majonezas 1 šaukštas
Malti džiūvėsėliai 2 šaukštai
Razinos 3 šaukštai
Abrikosai 5 vnt.
Džiovintos slyvos 5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Du kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutrinkite.

Džiovintus vaisius ir uogas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Abrikosus ir slyvas smulkiai supjaustykite.

Į vištienos faršą suberkite džiūvėsius, trintus kiaušinius, įdėkite majonezą, įspauskite česnaką, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Suberkite džiovintus vaisius ir uogas ir gerai išminkykite.

Lipdykite kotletus ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba