Ingredientai
Vištienos faršas
400
g
Cukinijos
300
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Svogūnų laiškai
1
sauja
Kiaušiniai
1
vnt.
Rikotos sūris
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite. Jei atsirado daug skystimo, nusunkite.
Svogūną sutarkuokite bulvine tarka.
Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką, tarkuotą cukiniją, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, suberkite prieskonius ir įdėkite rikotos sūrį.
Gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius kotletus.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai