Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Rikotos sūris 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite. Jei atsirado daug skystimo, nusunkite.

Svogūną sutarkuokite bulvine tarka.

Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką, tarkuotą cukiniją, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, suberkite prieskonius ir įdėkite rikotos sūrį.

Gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius kotletus.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai