Ingredientai

Sakė 1 šaukštas
Sojos padažas 2 šaukštai
Cukrus 1 šaukštelis
Česnakai 2 skiltelės
Krakmolas 0.5 puodelio
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (dviejų kąsnių dydžių).

Sumaišykite sojos padažą, sakę, tarkuotą imbierą, cukrų ir išspausta česnaką. Šiuo marinatu užpilkite vištienos gabaliukus.

Palikite vištieną marinuotis valandą kambario temperatūroje.

Apvoliokite vištienos gabaliukus krakmole ir dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Ištrauktus gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Patiekite su agurkais, majonezo padažu ir žaliosios citrinos griežinėliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kiaulienos kepsnys su obuoliais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Kiaulienos kepsnys su obuoliais

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis