Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Sakė 1 šaukštas
Sojos padažas 2 šaukštai
Cukrus 1 šaukštelis
Imbieras (tarkuotas) 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Krakmolas 0.5 puodelio
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (dviejų kąsnių dydžių).

Sumaišykite sojos padažą, sakę, tarkuotą imbierą, cukrų ir išspausta česnaką. Šiuo marinatu užpilkite vištienos gabaliukus.

Palikite vištieną marinuotis valandą kambario temperatūroje.

Apvoliokite vištienos gabaliukus krakmole ir dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Ištrauktus gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Patiekite su agurkais, majonezo padažu ir žaliosios citrinos griežinėliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba