Ingredientai

Vištienos filė 500 g
SANTA MARIA prieskonių mišinys buritoms 0.5 pakelio
Aliejus 6 šaukštai
SANTA MARIA tortilijos 1 pakelis
Kiaušiniai 1 vnt.
Pienas 4 šaukštai
Grietinė 4 šaukštai
SANTA MARIA švelnus padažas TACO 1 indelis
Sūris Philadelphia 120 g
Petražolės 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Svogūnų laiškai pagal skonį
Kietasis sūris pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.

Vištieną sumaišykite su prieskonių mišiniu. Iš pradžių ją pakepkite keptuvėje, o vėliau kepkite orkaitėje, kol taps minkšta.

Kai vištiena atauš, supjaustykite plonomis juostelėmis.

Tortilijas supjaustykite ketvirčiais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite apie 5–6 minutes orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Vėliau kiaušinius gerai sumaišykite su pienu, grietine, padažu, kreminiu sūriu „Philadelphia“, vištienos juostelėmis, žolelėmis ir svogūnų laiškais.

Įdėkite druskos pagal skonį.

Kepimo indą (geriausia 18x28 cm dydžio) patepkite aliejumi ir ant dugno uždėkite tortilijas, ant jų pusę vištienos mišinio masės ir tarkuoto kietojo sūrio.

Ant viršaus uždėkite antrąjį masės sluoksnį, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite orkaitėje apie 25 minutes, kol sūris paruduos.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai