Ingredientai

Burokėliai 400 g
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Obuolių sultys 150 ml
Vanduo 250 ml
Grietinėlė (35 proc. riebumo) 250 ml
Ožkos sūris 150 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Laiškiniai česnakai 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išvirkite burokėlius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.

Grietinėlę supilkite į puodą, suberkite pjaustytą sūrį, pipirų ir druskos. Kaitinant maišykite, kol sūris ištirps. Palikite atvėsti.

Obuolį nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite.

Svogūną nulupkite ir supjaustykite.

Vandenį sumaišykite su obuolių sultimis, suberkite burokėlius, svogūnus, obuolius, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Sutrinkite iki tyrės su elektriniu trintuvu.

Suberkite smulkintus laiškinius česnakus, išmaišykite.

Įpilkite grietinėlės ir ožkų sūrio kremo ir išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba