Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Agurkai 3 vnt.
Muskato riešutai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žiedinį kopūstą nuplaukite, stambiai supjaustykite ir apvirkite sūriame vandenyje apie 8-10 minučių.

Nupilkite karštą vandenį, užpilkite šalto ir vėl gerai nukoškite.

Žiedinius kopūstus sutrinkite iki tyrės su išspaustais česnakais, nuluptais ir supjaustytais agurkais, pinijų riešutais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu muskatu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sveikuolių sriuba
Lengvai paruošiamas
15 min.

Sveikuolių sriuba

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai