Ingredientai
Kefyras
1.5
l
Grietinė
2
šaukštai
Ridikėliai
10
vnt.
Rūkytas kumpis
100
g
Svogūnų laiškai
pagal skonį
Krapai
pagal skonį
Agurkai
2
vnt.
Garstyčios
3
šaukšteliai
Kiaušiniai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kietai išvirkite kiaušinius ir atvėsusius supjaustykite kubeliais.
Rūkytą kumpį smulkiai supjaustykite.
Ridikėlius, agurkus (nuluptus), svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.
Daržoves ir kumpį sumaišykite su kiaušiniais, grietine ir garstyčiomis.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Užpilkite kefyro ir gerai išmaišykite.
Patiekite su virtomis bulvėmis.
Atsiliepimai