Ingredientai

Obuoliai 3.5 kg
Cukrus 800 g
Cinamonas 1 šaukštas
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Apipilkite cukrumi ir išmaišykite.

Taip palaikykite parą arba dvi.

Atsiradusias sultis supilkite į puodą ir virkite kol patamsės ir ims tirštėti.

Suberkite obuolius ir dar vis pamaišant virkite valandą. Suberkite cinamoną ir išmaišykite.

Tirštą masę suberkite į plastikinį indą ar silikoninę formą.

Pastatykite šaltai, kad sustingtų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

SALDI DOVANA: riešutai meduje
Lengvai paruošiamas
10 min.

SALDI DOVANA: riešutai meduje

Obuoliai, įdaryti varške
Lengvai paruošiamas
55 min.

Obuoliai, įdaryti varške

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu