Ingredientai

Morkos 1 kg
Cukrus 1 kg
Apelsino žievelė 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Citrinos 2 vnt.
Sviestas 300 g
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Iš morkų išspauskite sultis, supilkite sultis į puodą, įberkite cukrų ir virkite maišant ant silpnos ugnies.

Kai masė pradės tirštėti, nukelkite nuo ugnies, suberkite vanilinį cukrų, smulkiai tarkuotą apelsino žievelę ir maišykite, kol gerokai atauš.

Maišant dėkite sviestą. Išsukus išspauskite citrinų sultis.

Masę supilkite į sviestu išteptą formą ir palikite kambario temperatūroje kol sustings.

Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apiberkite miltiniu cukrumi.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai