Ingredientai
Morkos
1
kg
Cukrus
1
kg
Apelsino žievelė
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Citrinos
2
vnt.
Sviestas
300
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Iš morkų išspauskite sultis, supilkite sultis į puodą, įberkite cukrų ir virkite maišant ant silpnos ugnies.
Kai masė pradės tirštėti, nukelkite nuo ugnies, suberkite vanilinį cukrų, smulkiai tarkuotą apelsino žievelę ir maišykite, kol gerokai atauš.
Maišant dėkite sviestą. Išsukus išspauskite citrinų sultis.
Masę supilkite į sviestu išteptą formą ir palikite kambario temperatūroje kol sustings.
Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apiberkite miltiniu cukrumi.
Atsiliepimai