Ingredientai

Makaronai „Cannelloni“ 8 vnt.
Varškė 400 g
Cukrus 2 šaukštai
Razinos 1 sauja
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Grietinėlė (neriebi) 300 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Makaronų vamzdelius apvirkite sūriame vandenyje 3 minutes.

Varškę sutrinkite su cukrumi, cinamonu ir įmaišykite razinas.

Paruošta varške įdarykite makaronų vamzdelius ir glaudžiai vienas prie kito į sviestu išteptą keramikinį arba stiklinį kepimo indelį.

Užpilkite grietinėle taip, kad tik tik apsemtų vamzdelius ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 20-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba