Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Cukrus 250 g
Miltai 300 g
Migdolų esencija 1 šaukštelis
Porcijos: 12
Šis tortas itin tinka su mėtų arbata.

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išsukite su cukrumi. Baltymus išplakite iki standžių putų.

Su lupenomis išvirtas bulves nulupkite, stambiai sutarkuokite ir maišant suberkite miltus.

Supilkite ištirpintą sviestą ir su cukrumi išsuktus trynius. Išmaišykite.

Sudėkite išplaktus baltymus ir išmaišykite.

Supilkite migdolų esenciją ir išmaišykite.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.

Atvėsusį papuoškite džiovintais vaisiais ir cukatais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų tortas su anakardžių kremu
Reikia pasistengti
1 val.

Morkų tortas su anakardžių kremu

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu