Ingredientai

Jautienos faršas 400 g
Bulvės 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Malti džiūvėsėliai 100 g
Grietinė 100 ml
Druska 0.5 šaukštelio
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sutarkuokite nevirtas bulves ir svogūną bulvių tarka.

Sumaišykite su faršu.

Įmuškite kiaušinius, išspauskite česnaką, suberkite maltus džiūvėsius, įdėkite grietinės, pagardinkite druska ir pipirais.

Gerai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms pastovėti.

Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba