Porcijos: 8
Aguonų ir kondensuoto pieno pyragas, kuris nudžiugins visus.

Gaminimo eiga

1. Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės. Gerai nukoškite ir nuvarvinkite. Sutrinkite.

2. Migdolus smulkiai sukapokite.

3. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

4. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus išplakite iki standžių putų.

5. Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais.

6. Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.

7. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

8. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

9. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais