Ingredientai

Kondensuotas pienas 1 indelis
Malti džiūvėsėliai 80 g
Migdolai 80 g
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 100 g
Aguonos 150 g
Porcijos: 8
Aguonų ir kondensuoto pieno pyragas, kuris nudžiugins visus.

Gaminimo eiga

1. Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės. Gerai nukoškite ir nuvarvinkite. Sutrinkite.

2. Migdolus smulkiai sukapokite.

3. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

4. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus išplakite iki standžių putų.

5. Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais.

6. Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.

7. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

8. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

9. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis varškės apkepas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas