Ingredientai
Vištienos filė
800 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Salierų stiebai
2 vnt.
Konservuotos pupelės
1 indelis
Lauro lapai
3 vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabrstykite pipirais, druska ir apkepkite aliejuje 4 minutes. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir morkas. Viską kepkite dar 4 minutes.
Saldžiąją papriką smulkiai supjaustykite (prieš tai išimkite sėklas), saliero stiebus supjaustykite griežinėliais.
Višką sudėkite į puodą, supilkite konservuotas pupeles, įpilkite šiek tiek vandens, pagardinkite salsos padažu, lauro lapais, druska, pipirais ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Aitriąją papriką supjaustykite smulkiais griežinėliais ir suberkite į troškinį. Troškinkite dar apie 10 minučių.