Ingredientai

Vištienos filė 800 g
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
Salierų stiebai 2 vnt.
Aitrioji paprika 1 vnt.
Konservuotos pupelės 1 indelis
Salsa padažas pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Lauro lapai 3 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabrstykite pipirais, druska ir apkepkite aliejuje 4 minutes. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir morkas. Viską kepkite dar 4 minutes.

Saldžiąją papriką smulkiai supjaustykite (prieš tai išimkite sėklas), saliero stiebus supjaustykite griežinėliais.

Višką sudėkite į puodą, supilkite konservuotas pupeles, įpilkite šiek tiek vandens, pagardinkite salsos padažu, lauro lapais, druska, pipirais ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Aitriąją papriką supjaustykite smulkiais griežinėliais ir suberkite į troškinį. Troškinkite dar apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba