Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Raudonieji svogūnai
2
vnt.
Makaronai spagečiai
200
g
Vanduo
100
ml
Prieskoniai paukštienai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Svogūnų laiškai
sauja
Aliejus kepimui
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje. Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės. Kai mėsa bus iškepta, dėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutės.
Pridėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Pavirti dar pora minučių. Įpilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu bei troškinti 5 minutės. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Atsiliepimai