Ingredientai
vištienos sparnelių
800
g
Kajeno paprikų
0.5
a. š.
maltų paprikų
0.5
a. š.
ciberžolės
0.5
a. š.
maltų imbierų
0.5
a. š.
džiovintų raudonėlių
1
a. š.
malto kumino
0.5
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
obuolių sidro acto
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
cukraus
1
v. š.
petražolių
1
saujelė
Porcijos: 3
Jei laukia iškyla gamtoje, aštrių vištienos sparnelių receptas jums tikrai pravers. Marinuosite sparnelius valandą, o iškepsite per 15 minučių. Iškeptus aštrius vištienos sparnelius papuoškite petražolių lapeliais
Gaminimo eiga
* Vištienos sparnelius pagardinkite prieskoniais, actu, aliejumi ir cukrumi. Gerai išmaišykite. Marinuokite apie 1 val.
* Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.
* Iškeptus aštrius vištienos sparnelius papuoškite petražolių lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai