Ingredientai

Svogūnai 2 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Vištiena 500 g
Aitrioji paprika 1 vnt.
Salierų stiebai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Cukinijos 0.5 vnt.
Vištienos sultinys 1 puodelis
Konservuoti pomidorai 1 indelis
Konservuotos pupelės 1 indelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Puode ištirpinkite sviestą.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustą česnaką ir apkepkite porą minučių.

Suberkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną ir vis pamaišant kepkite kol šiek tiek apskrus.

Suberkite smulkiai griežinėliais pjaustytą aštriąją papriką ir saliero stiebą. Suberkite smulkiai pjaustytą morką.

Kepkite dar porą minučių.

Įpilkite sultinio, smulkintų konservuotų pomidorų. Suberkite smulkiai pjaustytą cukiniją.

Troškinkite apie 15 minučių.

Supilkite nusunktas konservuotas pupeles ir dar troškinkite apie 10 minučių. Pagardinkite druska.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba