Ingredientai

Porai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Ryžiai 2 stiklinės
Žirneliai 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir 2–3 minutes pakepinkite žiedeliais supjaustytą porą ir susmulkintą česnaką.

2. Pridėkite rūkytos dešros ir kepkite dar 2 minutes.

3. Supilkite ryžius ir pakaitinkite 3–4 minutes.

4. Įpilkite sultinio, įmeskite laurų lapą ir troškinkite ant nedidelės ugnies 20–25 minutes.

5. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos suberkite šaldytus žirnius.

6. Tada pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis