Gaminimo eiga

Pakepkite faršą apie 4-5 min. Pašalinkite skysčio perteklių.

Supilkite prieskonių pakelio turinį, pomidorus, pupeles ir vandenį. Leiskite užvirti, maišykite.

Uždenkite ir troškinkite apie 15-20 min. leisdami nestipriai virti, retkarčiais pamaišykite.

Patiekite su ryžiais ir česnakine duona.

Patarimas: išbandykite su juostelėmis pjaustyta jautiena, lėtai troškinant vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje, kol mėsa taps sultinga ir minkšta. Patiekite su šilta duona ir traškiomis žaliosiomis salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena