Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Salierų stiebai
2 vnt.
Lauro lapai
3 vnt.
Kadagių uogos
4 vnt.
Mėsos sultinys
1 puodelis
Santa Maria aitriųjų paprikų padažas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Jautieną supjaustykite nedideliais, vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite su druska ir pipirais įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Mėsą suberkite į puodą. Ant viršaus berkite griežinėliais pjaustytas morkas, salierus ir paprikas. Įdėkite lauro lapų, kadagio uogų ir užpilkite sultiniu (tik tiek, kad vos apsemtų).
Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 40-50 minučių.
Išimkite kadagio uogas, lauro lapus ir įdėkite adžikos. Gerai išmaišykite.
Jei skystimo per daug, padidinkite ugnį ir nudengus dangtį virkite dar kelias minutes.