Ingredientai

Adžika 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

Jautienos faršą, pagardintą druska ir pipirais, apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol šiek tiek apskrus..

Sudėkite smulkiai pjaustytą cukiniją, pomidorus, adžiką.

Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite ant mažos ugnies apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena