Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Aliejus 100 ml
Salsa padažas 2 šaukšteliai
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Bulves nulupkite (jei šviežios, tik gerai nuplaukite) ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.

2. Saikingai apibarstykite druska, išmaišykite ir palikite kelioms minutėms pastovėti.

3. Į aliejų įpilkite salsos padažo, įspauskite česnako, įberkite rozmarino ir smulkiai tarkuoto kietojo sūrio. Gerai išmaišykite

4. Aliejaus mišinį užpilkite ant bulvių ir išmaišykite.

5. Bulvių skilteles sudėkite ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai