Gaminimo eiga

Sumaišykite maltą mėsą su prieskonių mišiniu ir suformuokite kotletą.

Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

Supjaustykite pomidorus ir supjaustykite agurkus plonais griežinėliais.

Sumaišykite majonezą ir persilado prieskonių mišinį. Jei norite aštresnio skonio, įdėkite 1 arb. š. CHIPOTLE aitriosios paprikos.

Aptepkite tortilijas majonezo mišiniu, o ant viršaus uždėkite kotletą ir supjaustytas daržoves. Papuoškite prieskoninėmis žolelėmis ir persilado prieskonių mišiniu.

Galite patiekti dviem būdais: prieš tai sulankstę tortilijas kaip kišenėles arba apie 3 minutes pašildę tortilijas orkaitėje ir sudėję visus įdaro produktus į lėkštę, kad kiekvienas galėtų įsidėti savo nuožiūra.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai