Gaminimo eiga

Ozro rūšies makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės, svarbiausia, kad makaronai nebūtų per minkšti – jie turėtų būti al dente konsistencijos. Išvirtus makaronus nukoškite per sietelį, leiskite atvėsti.

Pasigaminkite padažą salotoms. Kalendrą ir petražoles smulkiai supjaustykite, susmulkinkite česnaką ir sudėkite į indą. Sudėkite garstyčias, druską, juoduosius pipirus, cukrų, supilkite alyvuogių aliejų ir vyno actą – viską gerai išmaišykite.

Razinas ir džiovintas spanguoles perliekite verdančiu vandeniu. Raudonąjį svogūną, paprikas ir čili pipiro minkštimą supjaustykite nedideliais kubeliais. Daržoves sumaišykite su spanguolėmis ir razinomis, užpilkite pasigamintu padažu ir gerai išmaišykite.

Gautą daržovių mišinį permaišykite su ozro makaronais. Po gero pusvalandžio jau galite skanauti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai