Ingredientai
Bolivinės balandos
stiklinė
Avokadai
1
vnt.
Morkos nedidelės
2
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Mangai
1
vnt.
Kalendros
sauja
Citrinų sultys
1
vnt.
Citrinos žievelė
1
vnt.
Čili pipirai
1
vnt.
Sojos padažas
2
šaukštai
Žuvies padažas
2
šaukštai
Palmių cukrus
2
šaukšteliai
Česnakai
skiltelė
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu, kai užvirs, virkite 10 – 15 min.
Sumaišykite visus komponentus užpilui. Paragaukite, jei reikia įberkite daugiau prieskonių.
Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais, morkas nuskuskite, supjaustykite riekelėmis, agurką nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mangą nulupkite, išimkite kauliuką, supjaustykite plonais griežinėliais. Kalendros šakeles susmulkinkite. Sumaišykite visus produktus salotoms, apliekite užpilu ir patiekite.
Atsiliepimai